Gästbok

Välkommen att lämna en hälsning!

Antal inlägg: 6

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2018-07-19 08:05:49 - SONI, sabisoodart@gmail.com, justintrendz.com

Buy online branded Women Sunglasses and Mens Sunglasses at best price from Just in Trendz the online eyewear store in America (USA).

2016-10-23 14:23:45 - Ola

Gordon i älgskogen.youtu.be/nQE-oQna2wQ

2013-12-07 20:06:37 - Ola , slaskola@gmail.com

Hej!

Älg jakten med Gordon har varit spännande med premiär släppet denna veckan. Har stält älg vid tre tillfällen dock ej någon som varit lovlig. H Ola

2013-11-07 19:23:47 - Jonas Malmqvist, jonas@mbkw.se

Hej, en hälsning från Cigge i Malmbäck. Det har varit en bra jaktstart för Cigge denna säsongen också, vi har hittills skjutit 5 älgar för honom. I ett lag har vi en tjur kvar och i det andra har vi en kviga och en kalv, på lördag blir det jakt!
För första gången denna jaktsäsongen ska vi till jaktlaget som har kviga och kalv kvar, i hopp om att kunna skjuta något för Cigge. I år har jag skjutit en kalv på ståndskall och två skadade också de på ståndskall och en dag klickade studsaren för mig på en riktigt fin tjur som Cigge kom med på 40 meter.

I fredags var vi och hämtade ännu en gråhund på Smygarebäckens kennel i Nora, med önskan om att han ska bli lika intresserad som Cigge är.
Hoppas ni har det bra! MVH Jonas med familj.

2012-09-01 21:15:48 - Jonas , jmik@telia.com

Hej! Cigge var lös för första gången lördagen den 25:e. Upptag efter en timme, ståndskall vid upptag 1,5h. Flyttade 200m ståndskall 3,5h. Jag kom in på 70m försökte kalla in honom, inget resultat. Sen flyttade han 1,5km ståndskall igen 4h. Ytterligare en liten förflyttning sedan ståndskall igen, min kompis gick för att stöta. Han filmade även älgen och Cigge, visade sig vara en fin 8-taggad tjur. Min kompis stötte och det blev sken och jag kunde koppla på en landsväg. Då var klockan 18:15, som ni förstår gillar Cigge långa jaktdagar. Idag var Cigge ute i 2h, något som var nytt för honom var att han hade en kamera i västen. Han verkade inte gilla den så mycket, det visade sig på filmen då han skakade på sig ofta. Det blev inte något upptag men så länge han inte har någon älg i näsan så fungerar både inklallning och sökrundor perfekt!!
MVH/ Jonas i Malmbäck

Svar: :) En rapport som glädjer och värmer! Tack!